Lienage 2 Clan Pentagon

Forum Klanu Pentagon

Ogłoszenie

Loginem na forum MUSI być nick klanowy !!!

Your forum account Nick MUST be you clan nick !!!

Co powinieneś umieścić w poście o sobie (Offtopic) // What should be include in post about yourself (Offtopic)

Info dla nowych na forum (Tych z zielonym nickiem) / Info for new members on forum (Those with a green nick)

Po zarejestrowaniu czekaj az zostaniesz aktywowany. Zaden mail nie przyjdzie do ciebie, admini musza to osobiscie zrobic.

Po aktywowaniu, napisz posta TUTAJ aby zobaczyc reszte tematow.

#1 2008-06-04 13:53:48

Cejsipl

Gość

Info dla Nowych (przyszlych)czlonkow naszego klanu/ informations!!!

Ze względu na chamstwo i głupotę wielu  którzy dołączają do klanów aby obłowić sie w ITEMY
a potem wychodzą, nie będziemy wam pomagać (pożyczać) ani kasy  ani ITEMOW.
Mi elismy już wiele przykrych doświadczeń w przeszłości.
Ogólnie jestem za pomocą innym , ale najpierw  pokaz ze potrafisz grac i zależny ci na graniu u nas i z nami.
Jeśli masz zamiar wejść i  pytać o pożyczkę  broni lub innych rzeczy zaoszczędź nam  czasu i nerwów ,
poprostu  nie dołączaj do nas.

Tesli chcesz stawiać jakiekolwiek  ultimatum typu  "dołączę jeśli  mi .../dacie/ pomożecie" daj sobie spokój.

Jedno mogę obiecać u nas nie gra się samemu , jeśli chcesz Pt na 100 % będziesz je miał.

From the point of view of rudness and stupidness of peoples they affix to clan only for get a free money and items and after that they leave us , we won't help you that mean we won't borrow money and items. We already had a lot of unpleasant experiences. Generallyi want to help to each others but first of all show us that u know how to play and  depends you to play with us. If u have intention to enter the clan and ask for loan of money or weapon or different stuff save our time and nerves, just dont join us.

if u want give us any ultimatum f.ex. i join u if u give or borrow me smth leave us alone .
One thing i can promised, in our clan u don't play alone , if u wan't pt u will have it in 100%

Cl  Cejsipl

Pentagon Lineage 2 Klan

Stopka forum

RSS